room-wallpaper-1080p-228576

IRD – Investment & Real Estate Development  е твоя верен партньор , вие ще получите умело управление на вашите имоти, отношенията на наемателите и вашата репутация на пазара, които ще управляват непрекъснато променящите се нужди на вашия имот, за да увеличат максимално стойността и задържането на наемателите,  освобождавайки ви да се съсредоточите върху бизнеса си.

Ето основните въпроси, които може да имате относно Услугите за управление на недвижими имоти :

  • какво

Ефективното управление на финансите на собствеността ви може да бъде цялостно начинание, което изисква експертно разбиране на счетоводните най-добри практики за постигане на значителни спестявания. Нашите специалисти по счетоводни и финансови отчети доставят прецизно финансово проследяване, контрол на паричните потоци и спазване на общоприетите счетоводни принципи (GAAP), за да увеличат максимално ефективността на вашата собственост.

Постигането на максимална стойност на имот на квадратен фут изисква внимание към детайлите, разбиране на нюансите на управление на собствеността и способност за управление на капитални проекти, които увеличават стойността на имота.

Нашият екип от специалисти по управление на недвижими имоти разбира, че никой детайл за управление не е твърде малък, за да може да се отрази върху стойността на въздействието. Ние използваме нашия опит и знания за ефективно идентифициране и управление на проекти, които постигат целите за вашия имот. От координиране на договори до проекти за озеленяване до лобиране на подобрения и промени в сградите, нашите експерти предлагат решения за мислене, които да позиционират вашия имот в най-добра светлина с минимален стрес, време и усилия, изисквани от вас.

Увеличаването на стойността на актива ви изисква качествени оперативни услуги от експерти с нюансирано разбиране на системите и инфраструктурата на вашата сграда. Нашият екип от експерти по операции с имоти работи за осигуряване на безопасността, комфорта и удовлетворението на вашите наематели, предоставяйки персонализирана стратегия, създадена да увеличи максимално възвръщаемостта на инвестициите и да се приведе в съответствие с вашите цели.

Нашите услуги за операции с имоти включват:

  • Бюджетиране. Всяка година нашият екип разработва нов график за ремонт и поддръжка за всички строителни системи въз основа на нуждите на оборудването и най-добрите практики в индустрията.
  • Устойчивост. Нашият екип от акредитирани професионалисти LEED® гарантира, че вашата сграда работи с максимална ефективност, сравнителна ефективност спрямо национално портфолио от имоти.
  • Одитни одити. Ние извършваме планови и случайни проверки, за да проверим дали работата по поддръжката и ремонта се извършва правилно и надвишава договореностите за обслужване.

Контакти

За допълнителна информация, или въпроси може да ни пишете, като използвате контактната ни форма или се обадите на +359 884 805 995

+359 884 805 995

бул. „Витоша“ 90 , гр.София

© IRD – INVESTMENT & REAL ESTATE DEVELOPMENT. All rights reserved. Политика за поверителност