img_bg

Доверете се на IRD – Investment & Real Estate Development при покупка/наемане под наем на имот. Ние високо ценим сигурността и доверието в отношенията с нашите клиенти. За нас е важно всички задължения и отговорности да бъдат ясни и прозрачни. За това ние предлагаме професионално и качествено обслужване във всеки аспект от дейността си.

Като водеща агенция за недвижими имоти ние предоставяме цялостно търсене на имоти в и около град София за най-добрите възможни имоти, отговарящи на вашите изисквания за инвестиция или наем, заедно с най-добрите възможни условия, които да съответстват на вашия бюджет.

Нашата цел е да ви предоставим отлично обслужване на клиентите, като завършите внимателен преглед на имотите според вашите изисквания, ще ви преведе през целия процес на покупка / продажба или наемане на имот и след това ще ви помогнем в окончателните преговори, които ще ви доведат до спестяване на време, пари и безсилие.

Намирането на идеалната собственост е само началото на нашите услуги и сътрудничество, тъй като ние също предлагаме широка гама от услуги за поддръжка на имоти за собственици на имоти като търсене на наематели, подновяване, вътрешни подобрения и услуги по поддръжка.

Наясно сме с факта, че всеки имот изисква специфичен подход. Готови сме да приспособим нашите услуги към вашите индивидуални нужди и желания. Консултираме всяка стъпка с клиента. Вярваме, че ще бъдете доволни от високия стандарт на представяне на вашия имот и с висококачествените правни услуги. Ще се радваме да обсъдим всичко с вас лично.

ние можем да ви предложим цялостен пакет от услуги

Оценка на нуждите

Лична среща за обсъждане на покупка на имот или наем.

Търсене

Търсене на имоти отговарящи на вашите специфични изисквания.

Open House

Прелглед на имотите и организиране на огледи

Информация

Ежеседмична информация .

Юридическа помощ

Набавяне и изготвяне на документите, нужни при покупка/наемане под наем на имот.

Финансиране

Ипотечни консултации (ако е необходимо)

ИЗПОВЯДВАНЕ НА СДЕЛКАТА

Съдействие при сключването на договор за наем или нотариално изповядване на сделката

Грижа за собствеността

IRD създаде отдел “Property Care” специалист в цялостното реновиране и изграждане на нови интериорни решения на жилища, административни и промишлени помещения

Контакти

За допълнителна информация, или въпроси може да ни пишете, като използвате контактната ни форма или се обадите на +359 884 805 995

+359 884 805 995

бул. „Витоша“ 90 , гр.София

© IRD – INVESTMENT & REAL ESTATE DEVELOPMENT. All rights reserved. Политика за поверителност