landing_bg4
Направете вашите инвестиции в недвижими имоти да работят по-интелигентно с IRD – Investment & Real Estate Development
Независимо дали свързва парите ви с подходящите възможности или ви представя квалифицирани купувачи за вашите активи, IRD има възможността и отношенията, за да допринесе в  повишаването на възвръщаемостта на вашите инвестиции
 
Нашите инвестиционни служители имат професионалния опит и умения.  Чрез пълния жизнен цикъл на придобиване на имоти, управление на активи и разпореждане , необходим за  укрепването на  финансовото ви портфолио. Ние инициираме процеса, като представяме точна   стратегия за улавяне и утвърждаване на всяка възможност за инвестиция.  Вашият съветник на IRD ще ви преведе през процедурата за надлежна проверка, за да гарантира успешното приключване.

Идентифициране

Оценка и избор на активи, пасващи спрямо инвестиционната стратегия на клиента.Прецизен подбор на потенциални инвеститори, отговарящи на профила на актива.

Анализ на рисков профил

Анализ на необходимостта от менсжиране на активи върху целевия актив .

Стратегия

Разработване на стратегия за позициониране на активи и анализ на ефективността на собствеността върху целевия актив с цел увеличиване максимално нс стойността на имота.

Управление

Търговски отчет и управление на надлежна проверка (управление на подизпълнители)

Контакти

За допълнителна информация, или въпроси може да ни пишете, като използвате контактната ни форма или се обадите на +359 884 805 995

+359 884 805 995

бул. „Витоша“ 90 , гр.София

© IRD – INVESTMENT & REAL ESTATE DEVELOPMENT. All rights reserved. Политика за поверителност