pexels-photo-101808-Cbqcjd.jpeg

IRD – Investment & Real Estate Development създаде отдел “Property Care” услуга която осигурява професионално управление на имоти и пълен набор от услуги, които обхващат всички аспекти на собствеността в България – от строителни работи, ремонти, управление на къщи, апартамент управление, поддръжка и, почистване и поддръжка , до управление под наем и вили под наем.

Нашата цел е да направим инвестиция в имоти още по-приятно изживяване. Ние се стремим да осигурим цялостно управление на имотите и сме се специализирали в управлението на собствеността на отделни имоти и ваканционни комплекси в района на гр.София .

Нашият фокус е да се справим с всички аспекти на ежедневното управление на имотите и високата стандартна поддръжка на поверените ни имоти.

Успехът и силата на „Property care“ се дължи на постоянната открита и честна комуникация с нашите клиенти за управление на имоти и високото ниво на обслужване на клиентите, което предоставяме.
С комбинирания опит и ангажираност ние предлагаме ефективно управление на вашата инвестиция.

Управление на имоти

Със сигурност не е лесна задача да се грижите за дом от разстояние. Грижата за собствеността е това, което би могло да направи целия този процес много гладък и напълно без грижи за вас.

Ремонти

Един имот се нуждае от постоянно внимание и ремонтите са неизбежна част .Ние ви предлагат своите умения, знания и дългогодишен опит в извършването на ремонти

Обзавеждане

На първо място е да чуем желанията, визиите и мечтите на нашия клиент за външния вид на техните имоти , разбираме лукса и елегантността на имота чрез обзавеждането му.

Почистване

Бихме могли да уредим най-добрите решения за почистване на вашия имот, независимо от вида на ангажимента - еднократно почистване или редовен график за почистване .

Контакти

За допълнителна информация, или въпроси може да ни пишете, като използвате контактната ни форма или се обадите на +359 884 805 995

+359 884 805 995

бул. „Витоша“ 90 , гр.София

© IRD – INVESTMENT & REAL ESTATE DEVELOPMENT. All rights reserved. Политика за поверителност