Your search results

Наемам

За да подсигурим безпроблемното наемане на имот ние предлагаме пълен пакет от услуги, обхващащ цялостния процес, който включва:

  • Определете бюджет.

Когато започвате да търсите имот под наем независимо дали става въпрос за жилищен, търговски или офис обект е необходимо първо да определите своя бюджет за целта. Тази информация е важна за Вашия брокер от IRD – Investment & Real Estate Development, за да може да бъдат прецизирани параметрите на търсене- квадратура, район, строителство, състояние на имота и др, и съответно да бъде подбран правилният набор от оферти за Вас.

  •  Заявете своя интерес

След като сте изяснили финансовите параметри на своето търсене заявете го в IRD – Investment & Real Estate Development, като ни посетите в офиса ни в гр. София, ул.Преспа 4-6 или се обадите в агенцията, за да си уговорим среща в удобно за Вас време. Тук ще се запознаете с Вашия личен имотен консултант, с когото ще имате възможност да обсъдите подробно всичко, което е от значение за Вас при избора на жилище или друг имот.

  • Откриване на подходящ имот

След като с Вашия брокер сте обсъдили всички подробности на търсенето Ви, той ще селектира от офертите на пазара на недвижими имоти, както и от тези които не са обявени на него всичко, което отговаря на търсенето ви и ще го предостави за преценка.

  • Организиране на срещи и огледи

Вашият брокер ще организира поредица от огледи на всички подбрани имоти, които са подходящи и Ви интересуват. Наред с това ще проведе срещи за повече подробности и предварителни преговори със собствениците на тези, към които проявявате по-сериозен интерес и обмисляте наемането им.

  •  Консултация относно документацията и условията на наемане

На този етап Вашия брокер ще направи предварителни проверки на собствеността, необходимата документация според спецификата на имота, както и условията и параметрите на един бъдещ договор за наем на имота на който сте се спрели. Това е важно преди да се пристъпи към същинските преговори и подготовка за сделката. Тази оценка ще помогне в входа на преговорите, както и при определяне параметрите на предложението към собствениите, уточняване на срокове и т.н.

  •  Отправяне на оферта, преговори.

Това е изключително важен момент от Вашето търсене след като вече сте избрали имот! Доверете се на професионалната преценка и опита на брокера ви относно предлагането на насрещна оферта за имота, както и за начина по който да бъде направена тя.

  • Договаряне и финализиране на сделката.

След предоставяне на вашата оферта и при нейното предварително одобрение Ви предстои среща на всички страни по сделката и преговори. Оставете вашия брокер да бъде водещ в хода на преговорите. Той ще постигне най-добри парметри на сделката за вас-цена, условия и т.н, а наред с това ще осигури спокойствието Ви за нейното протичане. В случай, че не е договорено друго след успешни преговори се пристъпва към тякното документно оформяне посредством договор за наем. Договорите, които се изготвят в IRD – Investment & Real Estate Development са разработени съвместно с нашия юристкосулт, специалист по вещно право и можете да бъдете спокойни, че защитава максимално Вашия интерес и сигурност.

Сравняване на обяви